sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lapsuus

Lapsuus. Onko se katoavaista? Monet sanoo "Jokaisessa asuu pieni lapsi". Itse uskon kyseiseen sanontaan, kun katsoo kadulle kun teinit *leikkii* polku- ja moottoripyörillä, ja vähän vanhemmat autoilla. Esittämisen maku, mut se kuuluu nuorten elämään, ja kaikki on hyvin kunhan eivät aiheuta häiriöö.

Kun katotaan nykyajan lapsia, mitä kaikkee kivaa heil on. Jotkut saa kännykät ihan mukulana, käyttää tietokoneita ja pelaa pelejä pleikkaril, xboxil ja muil vastaavillla. Eikä voi nykyajan lapsia verrata siihen, mitä mää olin joskus yli 10 vuotta sitten, koska tekniikka kehittyy aimo harppauksin eteenpäin.

Tosin nykyäänkin nuoret leikkii myös pihalla, pelaa jalkapalloa kavereiden kanssa ja on muutenkin ulkosalla, mut sit osa on koneella ja pleikkarin äärellä ja saattavat pelata jotain peliä yömyöhään, monta tuntia päivät pääskytysten. No kai se on nykyajan lasten juttuja, ei voi syyttää siitä heitä.

Itse mietin tässä, että olisivatko lapset tulevaisuudessa pelien lumoissa enemmän kuin pihalla? Toivottavasti ei, koska raitis ilma tekee aina hyvää ja itse en haluaisi istua montaa vitun tuntia koneella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti